Blepharoplastika

Large Large

Liapakis IE, Paschalis EI, Zambacos GJ, Englander M, Mandrekas AD. Redraping of the fat and eye lift for the correction of the tear trough. J Craniomaxillofac Surg 2014 Oct;42(7): 1497-1502

Liapakis IE, Paschalis EI. Liposuction and Suspension of the Orbicularis Oculi for the Correction of Persistent Malar Bags: Description of Technique and Report of a CaseAesthetic Plast Surg 2012 Jun;36(3): 546-549

Relaksimi i lekures ne pjesen e qepallave te siperme dhe qeset qe formohen ne pjesen e poshtme mund te korrigjohen me nderhyrjen qe quhet blefaroplastike. Incizioni qe kryhet ne qepallen e siperme eshte pothuajse i padukshem sepse behet ne linjat natyrale. Hiqet lekura e tepert dhe dhjami poshte lekures. Po ashtu ne pjesen e poshtme nuk ngelen shenja pasi prerjet behen ne linjat natyrale dhe qepen me fije te holla. Gjithashtu qeset ne pjesene qepalles se poshtme korrigjohen duke hequr dhjamin e tepert ne keto qese. Duhet te hiqet dhjam me kujdes dhe ne menyre simetrike qe te mos ngelen parregullsi postoperatore.

Gjithashtu nderhyrje te tjera qe mund te kryhen ne zonen e orbites jane mbushja me dhjam, mini facelift. Per pjesen e rrudhave perreth syrit mund te kryhen injeksione botoxi, peeling kimik ose lazer rifreskues.

Pas operacionit numd te keni ndjesine e tharrjes dhe irritimit te syve per te cilat perdoren pomada zbutese. Gjithashtu mund te kemi dhe ulje te lehte te ndjeshmerise e cila kthehet pas disa javesh. Rrjedhje te lehta mund te kete per disa dite.

Më shumë

 • The Dictatorship of Beauty

  The Dictatorship of Beauty

  Ioannis Liapaki's book MD, Phd

 • Discover Our Creams

  Discover Our Creams

Opsis Clinical

 • Tirane

  • Yanni Liapakis, MD, PhD, Kirurg Plastike, Kirurg Evropian Boards Certified Plastike Luis Medical Center 2
  • Rruga: Dora D´Istria nr.13
  • Telefon: +35544520431
  • Mob: +355674088725
 • Mobile Phone

  Phone

  +30-6932934051

 • Email

  Email

  info@myplasticsurgery.gr

Newsletter

Stay Connected

Follow us on the following social networks

 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn

Member

 • uems
 • eemm
 • pekah
 • ipras
 • isaps
 • gmc
 • LEAP Global Missions
 • International Society of Plastic & Regenerative Surgeons

Reviewer

 • oxford

Εditorial Board

Partners