Zmadhimi i gjoksit

Large Large

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για eurosilicone photos

Gjoksi mund te humbase volumin dhe formen nga shume faktore sic eshte renia ne peshe, shtatzania dhe plakja. Gjithashtu per faktore gjenetike gjoksi mund te jete i pazhvilluar ose hipoplazi e gjendres mamare.

Operacioni i zmadhimit te gjoksit mund te permiresoje numrin e gjoksit dhe si rezultat mund te jape nje pamje me te bukur dhe me te mire. Duhet qe papaprakisht te te ekzaminojme gjoksin per patologji te tjera, duhet te shikojme cilesine e lekures, vendosjen e thithave. Nese gjoksi eshte I rene poshte se bashku me zmadhimin e gjoksit rekomandohet edhe ngritja e tij. Te gjitha grate kane risk per te zhvilluar kancer te gjirit keshtu qe nje mamografi ose nje echo e gjirit eshte e nevojshme perpara operacionit. Pas procedures rezonanaca magnetike ose echo jane kezaminimet qe monitorizojme implantet.

Implantet mund te vendosen nen muskulin pectoralis major, midis muskulit dhe gjendres ose ne kombinimin(ne dy plane)
Zmadhimi I gjoksit mund te kryhet si nje operacion ditor nen anestezi gjenenrale.

Prerjet kirurgjikale diskutohen me mjekun sipas rastit ne lidhje me shenjen qe do kete pacienti pas operacionit.

Duhet te dihet nga pacienti qe sa me i madh implanti aq me shume ka mundesi per komplikacione.


Breast augmentation with cohesive gel silicone implants in dual plane, 15th Congress of the Pancretan Medical Association, 29-31Oct 2010, Chania

Më shumë

 • The Dictatorship of Beauty

  The Dictatorship of Beauty

  Ioannis Liapaki's book MD, Phd

 • Discover Our Creams

  Discover Our Creams

Opsis Clinical

 • Tirane

  • Yanni Liapakis, MD, PhD, Kirurg Plastike, Kirurg Evropian Boards Certified Plastike Luis Medical Center 2
  • Rruga: Dora D´Istria nr.13
  • Telefon: +35544520431
  • Mob: +355674088725
 • Mobile Phone

  Phone

  +30-6932934051

 • Email

  Email

  info@myplasticsurgery.gr

Newsletter

Stay Connected

Follow us on the following social networks

 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn

Member

 • uems
 • eemm
 • pekah
 • ipras
 • isaps
 • gmc
 • LEAP Global Missions
 • International Society of Plastic & Regenerative Surgeons

Reviewer

 • oxford

Εditorial Board

Partners