Plastic Surgeon's Profile - Yannis Liapakis

Large Large

Ιωάννης ΛιαπάκηςDr Ioannis Liapakis MD, PhD eshte mjek kirurg plastik. Ai eshte diplomuar nga Universtiteti Mjekesor i Athines si mjek i pergjithshem ne vitin 1999. Ne vitin 2004 ka marre graden Doktor i Shkencave Mjekesore prane Universitetit Mjekesor te Kretes. Ne vitin 2008 ai perfundoi specializimin pasuniversitar per Kirugji Plastike dhe Rekonstruktive ne spitalin Agios Savas(spitali antikancer i athines). Pas kesaj ka kryer nje specializim ne Hollande dhe Belgjike per kirurgji plastike dhe rekontruktive. Ne 2009 ai ka punuar si mjek kirurg plastik prane CENTRE CHIRURGICAL DES PRINCES ne Paris, France ku ka bashkepunuar me prof e njohur Marchac. Ne 2010 ai behet anetar me te drejta te plota i Shoqates Europiane te Kirurgjise Plastike, Estetike dhe Rekonstruktive (EBOPRAS) ne Bern, Zvicer dhe ne 2014 behet anetar i Shoqates Nderkombetare te Kirurgjise Plastike dhe Estetike (ISAPS).

Gjate specializimit ai ka vizituar disa qendra te famshme te Kirurgjise Plastike si ne New York, Toronto, Paris, Stockholm dhe Sao Paolo si dhe eshte trajnuar ne disa kurse ne Austri, Angli, Gjermani, Hollande, Belgjike, Rumani, Egjipt, etj.

Shiko video e Daniel Marchac

Më shumë

 • The Dictatorship of Beauty

  The Dictatorship of Beauty

  Ioannis Liapaki's book MD, Phd

 • Discover Our Creams

  Discover Our Creams

Opsis Clinical

 • Tirane

  • Yanni Liapakis, MD, PhD, Kirurg Plastike, Kirurg Evropian Boards Certified Plastike Luis Medical Center 2
  • Rruga: Dora D´Istria nr.13
  • Telefon: +35544520431
  • Mob: +355674088725
 • Mobile Phone

  Phone

  +30-6932934051

 • Email

  Email

  info@myplasticsurgery.gr

Newsletter

Stay Connected

Follow us on the following social networks

 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn

Member

 • uems
 • eemm
 • pekah
 • ipras
 • isaps
 • gmc
 • LEAP Global Missions
 • International Society of Plastic & Regenerative Surgeons

Reviewer

 • oxford

Εditorial Board

Partners