3 weeks dreams, Πλαστική Χειρουργική χωρίς νυστέρι!

15/12/2016 12:00:00 πμ

Ο καλύτερος τρόπος για να έχεις σώμα αθλητικό και σφικτό χωρίς χαλάρωση, ψωμάκια και σωσίβια στην κοιλιά είναι το 3weeksdreams. Σε 3 εβδομάδες μπορείς να χάσεις μέχρι και 10 κιλά, να σφίξει το σώμα σου και να διορθώσεις την χαλάρωση και την κυτταρίτιδα χωρίς χειρουργείο. Η θεραπεία που έρχεται από το μέλλον είναι το HIFU. Το HighDensityMicrofocusedUltrasoundσε συνδυασμό με τις μονοπολικές radiofrequencies και το lipomassageμε LPG έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα: μειώνουν το τοπικό πάχος, κάνουν σύσφιξη και εξαφανίζουν την κυτταρίτιδα. Αν συνδυαστούν μάλιστα με κρυολιπόλυση και LLLT δηλαδή με laserlipolysis, το λίπος εξαφανίζεται διαπαντός. Οι ενέσεις λιπόλυσης με Aqualyxμπορεί να δώσουν ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα στο διπλοσάγονο χωρίς την ανάγκη επέμβασης. Όλα είναι δυνατά με σώμα νεανικό για πάντα.

Και αν μιλάμε για το πρόσωπο, η θεραπεία που έρχεται από το μέλλον είναι το microBotox: πολύ πέρα και πάνω από τις ενέσεις Botox που όλοι γνωρίζουν, εφαρμόζεται στην περιοχή του στόματος, το μπούστο, κάτω από τα μάτια, στις παρειές και γενικά σε όλο το πρόσωπο. Μειώνει την κινητικότητα του πλατύσματος, την έκκριση των ιδρωτοποιών και των σμηγματογόνων αδένων βοηθώντας το πρόσωπο να φαίνεται πιο φρέσκο, νεανικό και σφικτό. Αν συνδυαστεί μάλιστα με ενέσεις υαλουρονικού οξέος σε όλο το πρόσωπο μπορεί να επιτευχθεί ένα μη-χειρουργικό faceliftσε μια μόνο επίσκεψη. Το hydromicrodermabration και οι μεσοθεραπείες με βιταμίνες και PRP ενυδατώνουν, τα νήματα κάνουν σύσφιξη, το dermapen/dermarollerμαζί με το κατάλληλο peelingβελτιώνουν την ποιότητα του δέρματος. Όλα όμως τα παραπάνω είναι χωρίς αποτέλεσμα αν δεν συνδυαστούν με τις κατάλληλες κρέμες, http://www.myplasticsurgery.gr/cosmeceuticals/pure-creams.

Ζούμε στην εποχή της ταχύτητας που κάθε γυναίκα πρέπει να είναι πιο νέα, όμορφη και sexyαπό ποτέ. Με το 3weeks dreams όλα είναι δυνατά, απλά κάντε το!

Ο Δρ ΙΕ Λιαπάκης είναι Πλαστικός Χειρουργός, Διδάκτωρ του Παν/ου Κρήτης και Δημοκριτείου Παν/ου Θράκης. Διεθνούς φήμης, μέλος της Ευρωπαϊκής (EBOPRASfellow) και της Διεθνούς Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής (ISAPSmember), Τ:+30-2810252452, www.myplasticsurgery.gr




Virtual Tour

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ