Γυναίκες και άνδρες κάνουν αισθητικές επεμβάσεις για να τονώσουν την καριέρα τους (από τον Πλαστικό Χειρουργό Ιωάννη Λιαπάκη*)

8/10/2015 12:00:00 πμ

Τελευταίες έρευνες στην Μεγάλη Βρετανία, έδειξαν ότι το ένα τρίτο των ενηλίκων θα έκαναν θεραπεία Πλαστικής Χειρουργικής για να αυξήσουν την αυτοπεποίθηση τους και τις επιλογές τους στον επαγγελματικό τομέα. Τα προϊόντα αντιγήρανσης σχεδιάζονται για να κάνουν εξατομικευμένες θεραπείες με αποτελέσματα που διαρκούν πολύ. Το υαλουρονικό οξύ “γεμίζει” τα χείλη, το Botox “χαλαρώνει” τον λαιμό και το πρόσωπο, οι κρέμες και οι οροί αναζοωγονούν το δέρμα, τα μηχανήματα ελέγχουν το βάρος και την κυτταρίτιδα μειώνοντας τις πιθανότητες κάποιος ή κάποια να χρειαστεί χειρουργείο.

Μέχρι τώρα το 90% των θεραπειών γινόταν σε γυναίκες, ωστόσο αυτό φαίνεται να αλλάζει: το 25% των ανδρών τα τελευταία χρόνια έχουν ήδη υποβληθεί ή θα υποβληθούν σε επέμβαση Πλαστικής Χειρουργικής. Ο γάμος ή τα γενέλθια είναι επίσης μια καλή δικαολογία για να επισκεφθή κάποια γυναίκα, Πλαστικό Χειρουργό: μία στις 10 γυναίκες που έχουν γενέλθια και μία στις 25 γυναίκες θα φαίνεται τέλεια με την βοήθεια της Πλαστικής στον γάμο της.




Virtual Tour

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ