Φροντίδα του δέρματος

Τα προϊόντα φροντίδας της OPSISCLINICAL βελτιώνουν την όψη και την ποιότητα του δέρματος, καθυστερώντας την επίδραση του χρόνου.

Η Ultra Smoothing Cream της OPSISCLINICAL με οξέα φρούτων (άλφα και βήτα-ύδροξυ-οξέα), αυξάνει την απολέπιση και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, κάνοντας το δέρμα να φαίνεται απαλό και νεανικό. Την χρησιμοποιούμε το βράδυ σαν μάσκα για τουλάχιστον 1-4εβδομάδες.

Την επόμενη και κάθε μέρα χρησιμοποιούμε την Sun Care Cream της OPSISCLINICAL, αντηλιακό ευρέως φάσματος (UVA/UVB) και υψηλής προστασίας (SPF 30) από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

Μαζί με την Daily Moisturizing Cream της OPSISCLINICAL από υαλουρονικό οξύ, σταφύλι και ελαιόλαδο το δέρμα λάμπει και φαίνεται πάντα ενυδατωμένο. 

Όταν συνυπάρχουν δυσχρωμίες/πανάδες στο δέρμα (λόγω κληρονομικότητας, ορμονικών ανωμαλιών, έκθεσης στον ήλιο), χρησιμοποιούμε ειδικές κρέμες λεύκανσης (Dermamelan) με τρανσαιμικό οξύ από το στόμα και laser τύπου QSwitch.

Σε πυώδη ακμή το υγρό χλωραμφαινικόλης και στη ροδόχρου ακμή, η ιβερμεκτίνη έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Τα προϊόντα  καθαρισμού της OPSISCLINICAL βοηθούν στην σωστή θρέψη και την βελτίωση της εικόνας του δέρματος στο πρόσωπο και το σώμα.

Η κρέμα για τις σακούλες στα μάτια της OPSISCLINICAL, είναι η θεμέλια λίθος της φροντίδας του δέρματος στα άνω και κάτω βλέφαρα. 

Liapakis IE, Tzouganakis AC, Paschalis EI, Englander M, Christopoulos A, Gloustianou G, Kontoes P. Parry-Romberg syndrome treatment with fat transfer and a new bleaching formula.
J Cosmet Dermatol. 2019 Feb 15. doi: 10.1111/jocd.12819.

Virtual Tour

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ