Συνεργάτες

Ο Κος Νικόλαος Δεικτάκης, DMD είναι Χειρουργός Οδοντίατρος. Γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης όπου τελείωσε τις λυκειακές του σπουδές. Το 2004 αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή "Budapest Semmelweis University of Medicine", μία από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Υπηρέτησε στην «Πολεμική Αεροπορία» υπεύθυνος Οδοντίατρος για τέσσερις στρατιωτικές μονάδες. Το 2018 έγινε μέλος της Ιατρικής Ομάδας της ΚΑΕ/ΠΑΕ «ΟΦΗ» στην Ά Εθνική Κατηγορία. 

Δουλεύει ως ιδιώτης Οδοντίατρος από το 2005 στο Ηράκλειο Κρήτης και έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε πολλά Πανελλήνια και Διεθνή Οδοντιατρικά Συνέδρια. Η κύρια εκπαίδευση του αλλά και το επιστημονικό του ενδιαφέρον είναι στην Εμφυτευματολογία, στην Προσθετική Αισθητική Οδοντιατρική και την χρήση laser στην Οδοντιατρική.

 

Η Κα Ευαγγελία Καποτά αποφοίτησε από την "Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών" το 2002 και ειδικεύτηκε στην Αναισθησιολογία για 5 χρόνια (2004-2009) στο "Κωνσταντοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο". Παρακολούθησε 2ετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη «Διαχείριση Χρόνιου και Οξέος Πόνου» στην «Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων» μεταξύ 2002-2004 και άλλα 2 χρόνια εκπαίδευσης στον «Ιατρικό Βελονισμό». Ολοκλήρωσε την διδακτορική της διατριβή στο «Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών» το 2006.

Το κύριο ενδιαφέρον της είναι η διαχείριση του πόνου και είχε εργαστεί ως Αναισθησιολόγος στο «Εθνικό Σύστημα Υγείας» από το 2009-2012. Από το 2012 εργάζεται ως Αναισθησιολόγος έχοντας πάνω από 10 χρόνια εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα.

 

Virtual Tour

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ