Συνεργάτες

O Κος Γεώργιος Λαπιδάκης είναι Γενικός Χειρουργός-Εντατικολόγος. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης. Έλαβε την ειδικότητα της Xειρουργικής στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “ΚΑΤ”. Μετά το τέλος της ειδικότητας του, εργάστηκε για δύο χρόνια ως επιμελητής Γενικός Χειρουργός, στο ίδιο νοσοκομείο (ΓΝΑ “ΚΑΤ”). Στη συνέχεια, έκανε εξειδίκευση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της Πανεπιστημιακής Κλινικής του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου “Οι Άγιοι Ανάργυροι” και έλαβε την ειδικότητα του Εντατικολόγου. Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα συνεδρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει βραβευθεί από την Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία. Έχει εξειδικευθεί στην λαπαροσκοπική χειρουργική από το European Institute of Telesurgery, στο Στρασβούργο της Γαλλίας.

Εφαρμόζει ελάχιστα επεμβατικές μεθόδους για τον καρκίνο του μαστού, την ενδοσκοπική θεραπεία της κύστης κόκκυγος (EPSIT), την laser αιμορροϊδεκτομή (LHP), το "γαστρικό Botox" και την "γαστρική πτύχωση"(gastric fold) για την μείωση βάρους. Δουλεύει ως Εντατικολόγος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του “Creta Interclinic" και συνεργάζεται με τον "Λευκό Σταυρό-The Athens Clinic", το "Ασκληπιείον" και το "Ιατρικό Κέντρο Περιστερίου".

 

Ο Κος Νικόλαος Δεικτάκης, DMD είναι Χειρουργός Οδοντίατρος. Γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης όπου τελείωσε τις λυκειακές του σπουδές. Το 2004 αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή "Budapest Semmelweis University of Medicine", μία από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Υπηρέτησε στην «Πολεμική Αεροπορία» υπεύθυνος Οδοντίατρος για τέσσερις στρατιωτικές μονάδες. Το 2018 έγινε μέλος της Ιατρικής Ομάδας της ΚΑΕ/ΠΑΕ «ΟΦΗ» στην Ά Εθνική Κατηγορία. 

Δουλεύει ως ιδιώτης Οδοντίατρος από το 2005 στο Ηράκλειο Κρήτης και έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε πολλά Πανελλήνια και Διεθνή Οδοντιατρικά Συνέδρια. Η κύρια εκπαίδευση του αλλά και το επιστημονικό του ενδιαφέρον είναι στην Εμφυτευματολογία, στην Προσθετική Αισθητική Οδοντιατρική και την χρήση laser στην Οδοντιατρική.

 

Η Κα Ευαγγελία Καποτά αποφοίτησε από την "Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών" το 2002 και ειδικεύτηκε στην Αναισθησιολογία για 5 χρόνια (2004-2009) στο "Κωνσταντοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο". Παρακολούθησε 2ετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη «Διαχείριση Χρόνιου και Οξέος Πόνου» στην «Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων» μεταξύ 2002-2004 και άλλα 2 χρόνια εκπαίδευσης στον «Ιατρικό Βελονισμό». Ολοκλήρωσε την διδακτορική της διατριβή στο «Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών» το 2006.

Το κύριο ενδιαφέρον της είναι η διαχείριση του πόνου και είχε εργαστεί ως Αναισθησιολόγος στο «Εθνικό Σύστημα Υγείας» από το 2009-2012. Από το 2012 εργάζεται ως Αναισθησιολόγος έχοντας πάνω από 10 χρόνια εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα.

 

Virtual Tour

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ