Πλαστική Χειρουργική μετά την εγκυμοσύνη

Το πρόβλημα

Για πολλές γυναίκες, η γέννηση ενός παιδιού μπορεί να αλλάξει το σώμα τους χωρίς η δίαιτα και η γυμναστική να μπορούν να βοηθήσουν. Τα προβλήματα εμφανίζονται συνήθως σε γυναίκες που γέννησαν δίδυμα ή ήταν σε μεγαλύτερη ηλικία: λίπος στη μέση και τους γοφούς, χαλάρωση της κοιλιάς και ραγάδες, πτώση του στήθους, δύσμορφες ουλές μετά από καισαρική.

 Η αντιμετώπιση

Η Πλαστική Χειρουργική μπορεί να βοηθήσει:

Η κοιλιοπλαστική αφαιρεί την «περίσσεια» του δέρματος κάτω από τον ομφαλό, συσφίγγει τους μύες του πρόσθιου κοιλιακού τοιχώματος και βελτιώνει τις ουλές μετά την εγκυμοσύνη.

Η αύξηση με ενθέματα σιλικόνης θα «γεμίσει» το στήθος και η ανόρθωση θα αποκαταστήσει την πτώση ανασηκώνοντας τους μαστούς.

Η αιδοιοπλαστική (labial surgery or labioplasty or  labial reduction or vaginal tightening or vaginoplasty), θα αποκαταστήσει την εμφάνιση των γεννητικών οργάνων που επιβαρύνονται συνήθως με τον τοκετό. Μπορεί να συνδυαστεί και με laser για την σύσφιξη και λεύκανση της περιοχής. Τέλος, μπορεί να γίνει με ασφάλεια η διόρθωση της εισολκής θηλών, αφού δεν υπάρχει ανάγκη θηλασμού.

Είναι δυνατόν να συνδυαστούν περισσότερες από μια επεμβάσεις χωρίς να αυξάνουν τον κίνδυνο σε σχέση με εκείνες που γίνονται ξεχωριστά.

Είναι τέλος, προτιμότερο να τελειώσει μια γυναίκα με τις εγκυμοσύνες της και να περιμένει 6-12 μήνες μετά, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση Πλαστικής Χειρουργικής.

Virtual Tour

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ