Πλαστική Χειρουργική για Άνδρες

Όλο και περισσότεροι άνδρες κάνουν Πλαστική Χειρουργική τα τελευταία χρόνια. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο μέσος όρος ζωής αυξάνεται και επίσης το περιβάλλον εργασίας γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστικό ώστε καθένας να θέλει να δείχνει νεότερος.

Οι πιο δημοφιλείς Πλαστικές Χειρουργικές Επεμβάσεις στους άνδρες είναι οι παρακάτω:

Και οι πιο δημοφιλείς μη επεμβατικές θεραπείες:

Στο μέλλον, οι "Eπεμβάσεις Mετά από Mεγάλη Aπώλεια Bάρους" είναι βέβαιο ότι θα αυξηθούν διότι όλο και περισσότεροι άνδρες υποβάλλονται σε χειρουργική αποκατάσταση της παχυσαρκίας. Οι ασθενείς αυτοί χάνουν υπέρογκες ποσότητες βάρους, μένοντας με μεγάλη περίσσεια δέρματος στο στήθος, την κοιλιά, τα χέρια και τα πόδια.

Πολλοί άνδρες επίσης πάσχουν από φίμωση ή παραφίμωση και πρέπει να υποβληθούν σε περιτομή και χαλινεκτομή προκειμένου να βελτιώσουν το πρόβλημα τους. Υπάρχουν μάλιστα πολλές έρευνες που δείχνουν ότι οι ασθενείς αυτοί στο μέλλον έχουν μικρότερη πιθανότητα ανάπτυξης HPV λοιμώξεων ακόμη και AIDS.

Τέλος, πολύ δημοφιλείς είναι οι επεμβάσεις επιμήκυνσης και πάχυνσης σε βράχυνση του πέους. Η εκτομή του κρεμαστήρα συνδέσμου σε συνδυασμό με την λιπομεταφορά μπορούν να δώσουν λύση στο πρόβλημα.

Virtual Tour

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ