Τρόπος και μέσα Πρόσβασης

ΙατρεΙο ΗρακλεΙου

αεροπορικωσ

Το νησί διαθέτει στο Ηράκλειο αεροδρόμιο, όπου πραγματοποιούνται πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού. Πραγματοποιούνται, καθημερινά, τουλάχιστον τρεις πτήσεις από και προς την Αθήνα, ένα δρομολόγιο απευθείας από και προς τη Θεσσαλονίκη κι ένα δρομολόγιο από και προς Ρόδο.

ακτοπλοϊκωσ

Από το λιμάνι του Ηρακλείου πραγματοποιούνται δρομολόγια για τον Πειραιά. Τρεις ακτοπλοϊκές εταιρείες εξυπηρετούν καθημερινά τους επιβάτες για Πειραιά. Παράλληλα, υπάρχει ακτοπλοϊκή σύνδεση και με άλλα λιμάνια της χώρας.

κτελ

Καθημερινά τακτικά υπεραστικά δρομολόγια εξυπηρετούν οδικά όλες τις επαρχίες των νομών Ρεθύμνου και Ηρακλείου καθώς και τη σύνδεση μεταξύ των δύο πόλεων, όπου ανά μία ώρα αναχωρούν λεωφορεία από και προς το Ρέθυμνο και το Ηράκλειο. Σημαντική διευκόλυνση για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Κρήτης και τις οικογένειές τους, αποτελούν τα καθημερινά δρομολόγια του ΚΤΕΛ Κρήτης από και προς Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα.

αστικεσ συγκοινωνιεσ

Στην πόλη του Ηρακλείου το γραφείο μας, συνδέεται με την πόλη, με τις γραμμές: "Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο & Πανεπιστήμιο", "ΤΕΙ", "Αμουδάρα", "Γάζι", "Καβροχώρι", στάση: "Μίνωος". Αφετηρία όλων των παραπάνω γραμμών στο χώρο του ΚΤΕΛ Κρήτης, στο λιμάνι και το αεροδρόμιο. Η συχνότητα των δρομολογίων είναι δεκάλεπτη.

 

ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

απο το αεροδρομιο

Με μετρό, γραμμή 3 (μπλε) και στάση σε σταθμό "Κεραμεικός". Το Ιατρείο μας είναι στην γωνία Μαραθώνος 1 και Αγησιλάου ("ORL Athens Clinic"). 

απο το κεντρο

Με μετρό, γραμμή 3 (μπλε) από "Πλατεία Συντάγματος" και στάση σε σταθμό "Κεραμεικός". Το Ιατρείο μας είναι στην γωνία Μαραθώνος 1 και Αγησιλάου ("ORL Athens Clinic"). 

απο το λιμενα πειραιως

Με μετρό, γραμμή 1 (πράσινη) και στάση σε σταθμό "Μοναστηράκι". Στην συνέχεια με μετρό, γραμμή 3 (μπλέ) και στάση σε σταθμό "Κεραμεικός ". Το Ιατρείο μας είναι στην γωνία Μαραθώνος 1 και Αγησιλάου ("ORL Athens Clinic").