Τρόπος και μέσα Πρόσβασης

Ηρακλειο

Το γραφείο μας βρίσκεται 3 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης με συχνές συνδέσεις με αστικό, υπεραστικό λεωφορείο και ταξί. Το Ηράκλειο συνδέεται καθημερινά με πτήσεις με όλες τις πόλεις της Ελλάδας, την Αθήνα, τις κυριότερες Ευρωπαϊκές και άλλες πόλεις ανά τον κόσμο. Εναλλακτικά, υπάρχει καθημερινή ακτοπλοϊκή σύνδεση με τον Πειραιά, τα νησιά των Κυκλάδων και τα Δωδεκάνησα. Μπορούμε να αναλάβουμε την μετάβαση και την παραμονή σας στην πόλη μαζί με τις διακοπές σας στην Κρήτη.

 

ΑΘΗΝΑ

Το γραφείο μας βρίσκεται στο κέντρο της πόλης με το "Κολωνάκι", την "Εθνική Πινακοθήκη" και το "Σύνταγμα" να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής με τα πόδια. Εναλλακτικά με το μετρό, η στάση "Ευαγγελισμός" είναι σε απόσταση 2 λεπτών, αστικά λεωφορεία και ταξί παιρνούν συνέχεια. Η Αθήνα συνδέεται καθημερινά με πτήσεις με όλες τις πόλεις της Ελλάδας, τις κυριότερες Ευρωπαϊκές και άλλες πόλεις ανά τον κόσμο. Μπορούμε να αναλάβουμε την μετάβαση και την παραμονή σας στην πόλη μαζί με τις διακοπές σας. 

 

Μπορούμε να κανονίσουμε τη μεταφορά, τη διαμονή και τις διακοπές σας είτε στην Αθήνα είτε στην Κρήτη. Κλείστε τη διαδικασία σας μαζί μας τώρα!

Virtual Tour

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ