Νeuromodulators

Οι neuromodulators ή νευροτροποιητές είναι πρωτεΐνες που παράγονται από τα βακτήρια τύπου Clostridium Botulinum και εφαρμόζονται ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του '80 με ασφάλεια.

Βελτιώνουν το "πόδι της χήνας" γύρω από τα μάτια, τις ρυτίδες του μετώπου και του μεσόφρυου, τον λαιμό και το περίγραμμα της κάτω γνάθου. "Σηκώνουν" το μέτωπο (eyebrow lift), μειώνουν τη δράση των μυών στους οποίους οφείλεται το ουλώδες γέλιο (όταν γελάμε φαίνονται τα ούλα των δοντιών ή gummy smile). Τέλος χρησιμοποιούνται για την καταπολέμηση της υπεριδρωσίας στις μασχάλες, τις παλάμες των χεριών και τα πέλματα αλλά και για την καταπολέμηση χρόνιων πονοκεφάλων μέχρι και της κατάθλιψης.

Η εφαρμογή των neuromodulators γίνεται με τη βοήθεια μιας απλής ενδομυικής θεραπείας: οι μύες που παράγουν ρυτίδες χαλαρώνουν, με αποτέλεσμα οι βαθιές γραμμές στο μέτωπο, το μεσόφρυο και το «πόδι της χήνας» να βελτιωθούν. Η τελευταία εξέλιξη είναι οι micro-ολιστική θεραπεία προσώπου: μικρές ποσότητες neuromodulators εγχύονται ενδοδερμικά μειώνοντας την έκκριση των σμηγματογόνων/ιδρωτοποιών αδένων και χαλαρώνοντας το πλάτυσμα: οι μικρές ρυτίδες του δέρματος μειώνονται, το δέρμα φαίνεται πιο σφριγηλό και ο λαιμός καλύτερος (Wu WT. Micro....and Its Clinical Effects. PRS 2015 Nov;136(5 Suppl):92S-100S).

Μετά τη θεραπεία μπορεί κανείς να επιστρέψει κατευθείαν στη δουλειά του.

Το αποτέλεσμα «φαίνεται» έπειτα από λίγες ημέρες και κάποια/κάποιος μπορεί να εφαρμόσει την θεραπεία 2-3 φορές/χρόνο. Τελευταίες μελέτες έχουν δείξει μάλιστα ότι η διάρκεια  δράσης μπορεί να παραταθεί με ταμπλέτες 50mg ψευδαργύρου, 1 εβδομάδα πριν και μετά την θεραπεία. 

 

Dysport (200 Units) | RenewalMD | Aesthetics Redefined

Virtual Tour

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ