Θεραπεία υπερήχων με HifU

Τί είναι? Η θεραπεία με υπερήχους υψηλής συχνότητας και ραδιοσυχνότητες (HifU), κάνει σύσφιξη και ανασηκώνει περιοχές του προσώπου όπως τα μάγουλα, τα φρύδια, το περίγραμμα της κάτω γνάθου και βελτιώνει τις ρυτίδες στο ντεκολτέ. Αναγεννά το κολλαγόνο και τους ινοβλάστες, βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος και τα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται στους 2-3 μήνες.

Ποιος/α μπορεί να κάνει την θεραπεία? Όποιος/α έχει χαλάρωση στο δέρμα του λαιμού, των βλεφάρων, των φρυδιών ή το διπλοσάγονο μετά τα 30 ή και σε μικρότερη ηλικία ως προληπτική θεραπεία.

Υπάρχουν αντενδείξεις? Καλό θα είναι η θεραπεία με HifU να αποφεύγεται σε ασθενείς με ενεργό μόλυνση, με μεταλλικά εμφυτεύματα ή βηματοδότη και απινιδωτή. Προσοχή χρειάζεται επίσης σε περιοχές με χηλοειδή, με μεταμόσχευση λίπους ή υαλουρονικού οξέος.

Πονάει? Οι περισσότεροι ασθενείς δεν έχουν κανένα πόνο αν και αισθάνονται καμιά φορά λίγο ζέστη.

Image result for ulthera logo

Πόσο διαρκεί η θεραπεία? Η συνεδρία με HifU διαρκεί 30-90 λεπτά ανάλογα με τις περιοχές θεραπείας και μετά μπορείτε να γυρίσετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Για πόσο είναι τα αποτελέσματα? Τα αποτελέσματα εξαρτώνται από την ηλικία, την ελαστικότητα του δέρματος, την κληρονομικότητα και βελτιώνονται σε χρονικό διάστημα 6 μήνες-1 χρόνο.

Υπάρχουν επιπλοκές? Κοκκινίλα, μούδιασμα και ερεθισμός υπάρχουν σπάνια και υποχωρούν χωρίς θεραπεία. Ακόμη πιο σπάνια μπορεί να υπάρχει προσωρινά υπαισθησία ή και επιφανειακό έγκαυμα που υποχωρούν.

Τί άλλο πρέπει να ξέρω? Η ποιότητα του δέρματος και η ηλικία παίζει σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα της θεραπείας με HifU.

Virtual Tour

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ