Αναγέννηση Κόλπου

Τί είναι?  Η αναγέννηση του κόλπου γίνεται σε γυναίκες με χαλάρωση στον κόλπο ή μεγάλα και ανομοιόμορφα χείλη στο αιδοίο. Με το laser εφαρμόζεται θερμική ενέργεια στον κολπικό βλεννογόνο, αναγεννώντας το κολλαγόνο και τους ινοβλάστες, Συνήθως χρειάζονται 3 θεραπείες σε 3 μήνες και όταν συνδυάζονται με αιδοιοπλαστική και βλαστοκκύταρα για σύσφιξη τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. 

Ποια γυναίκα μπορεί να κάνει την θεραπεία? Όλες οι γυναίκες άνω των 21, βελτιώνοντας την σεξουαλικότητα και την αυτοπεποίθηση τους.

Υπάρχουν αντενδείξεις? Καλό θα είναι να αποφεύγονται σε:

  • Έγκυες ή γυναίκες που θηλάζουν,
  • Γυναίκες με παθολογικό pap test ή γυναικολογική εξέταση.

Πονάει?  Δεν υπάρχει πόνος.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία?  Κάθε συνεδρία διαρκεί 20-30λεπτά και συνήθως χρειάζονται 3 θεραπείες σε 3 μήνες για το laser vagina tightening. Η θεραπεία με βλαστοκύτταρα διαρκεί 40-60λεπτά και μπορεί να χρειαστούν μέχρι 2 θεραπείες, ενώ η αιδοιοπλαστική διαρκεί 60-120λεπτά.

Τα αποτελέσματα είναι για πάντα? Με το laser vagina tightening, την σύσφιξη κόλπου με βλαστοκύτταρα και την αιδοιοπλαστική γυρνάμε τον χρόνο πίσω και διατηρούμε ένα όμορφο αποτέλεσμα αυξάνοντας την σεξουαλικότητα και την αυτοεκτίμηση.

Virtual Tour

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ